Trykprøvning af flasker
Læs mere | Vis nyhedsarkiv
  Ansøg om medlemskab i Perlen.
Klik her
 
E-mail:  Password:
Login Glemt login?
 
 
Menu
Forsiden
Om Perlen
Ture og arrangementer
Galleri
Uddannelse
Kurser
Juniorafdelingen
Undervandsrugby
Påfyldning af flasker
Bestyrelse og udvalg
Sponsorer

 
Kim Knudsen udnævnes til æresmedlem af Herning Sportsdykkerklub Perlen

Læs pressemeddelsen som pdf her:

http://bit.ly/Kim-Knudsen-Aeresmedlem-af-Perlen

 

 

NYT ÆRESMEDLEM I HERNING SPORTSDYKKERKLUB PERLEN

 HERNING: I forbindelse med Herning Sportsdykkerklub Perlens nyligt afholdte 50 års jubilæum, blev nuværende formand Kim Knudsen udnævnt til æresmedlem.

Det er ikke noget, der sker hvert år. Ikke siden 2009 er der udnævnt et æresmedlem. Fra 1969 og indtil udnævnelse af Kim Knudsen, er der kun udnævnt tre æresmedlemmer af Perlen. Eigil Nielsen, Søren Henriksen og Jørgen Bygebjerg.

Med udnævnelsen af Kim Knudsen til æresmedlem, påskønner Herning Sportsdykkerklub Perlen, det mangeårige medlemskab af foreningen og særlige indsats for klubben som aktiv dykker, ildsjæl og nu som formand. 

Kendetegnende for et æresmedlem er også, at medlemmet i alle henseender, og af hjerte og sind, er dykker i Perlen og altid har repræsenteret foreningen på værdig vis.

På vegne af bestyrelsen, motiverede Bestyrelsesmedlem Niclas Pedersen, udnævnelsen af Formand Kim Knudsen således:

Det er mig fornøjelse at kunne fortælle, at en enig bestyrelse har besluttet at udnævne vores nuværende formand, Kim Knudsen, som æresmedlem af Perlen.

Kim, da vi skulle finde tilbage i din historie i Perlen, sagde alle: Kim, du har været der for klubben. Du har altid været der.

Der står inde på vores hjemmeside, at du blev indmeldt d. 12 januar 1977, hvilket gør du har været medlem af Perlen i over 42 år. Og med mindre du har løjet om din alder på hjemmesiden, så var du kun lidt over 13 år da du startede!

Du er en arbejdshest… Du har både været med til uddannelse gennem tiderne, bl.a. når Jørgen (Jørgen Bygebjerg red.) har været væk. Du har været med på undervands rugby. Generelt når folk snakker om dig, så siger de at du er en arbejdsfest. Og så har du været formand siden 2010.

Men Kim… Selvom du kan være stille og eftertænksom, så er du en markant personlighed, der formår at skabe resultater. Det ses bl.a. i vores nye faciliteter i Herning Svømmehal. Der er ikke så meget snak, det bliver bare gjort.

Du har sat dine spor i klubben i mere end en menneskealder, hvor du har udført et suverænt stykke frivilligt arbejde i klubben. Du er og bliver en ildsjæl!

Men Inge (Inge Knudsen red.), vi vil også gerne takke dig, for at du har støttet Kim og Perlen. Samtidig vil vi også gerne sige undskyld for at vi ofte holder på Kim herinde til sent ud på aftenen. Men vi er evige taknemmelige for Kims enestående stykke frivillige arbejde her i klubben.

Med udnævnelsen af dig Kim til æresmedlem, der påskønner vi i bestyrelsen og klubben, det mangeårige medlemskab af Perlen og den særlige indsats for klubben du har ydet, som både aktiv dykker, ildsjæl og formand. 

Kære Kim, Tillykke med din nye titel som æresmedlem i Perlen.”

Herefter fik Kim Knudsen overrakt en gavekurv i udnævnelsen til æresmedlemmer af Perlen. Efterfølgende blev de tre andre æresmedlemmer kaldt op til en lille gave og fælles billede.

 


 
 
     
 
         Copyright © 2020 Herning Sportsdykkerklub Perlen • Brændgårdvej 20 • 7400 Herning • Telefon: 20 47 96 59